Termékeink Kapcsolat Főoldal
Szolgáltatásaink Cégünkről Letöltések
Akciók Regisztráció Költségcsökkentés
Cégünkről
Cégünk


A CobaCom Távközlési Szolgáltató Társaság 1998-ban alakult. A magántulajdonú cég mind két alapítója több mint 25 - a távközlésben eltöltött - év tapasztalataira támaszkodva szolgálja megrendelőink infokommunikációs igényeit.

Vállaljuk informatikai, telefon, kamera, valamint kép és hang megjelenítő hálózatok, rendszerek tervezését, kivitelezését és szerződés alapján ezen rendszerek üzemeltetését, karbantartását.

A CobaCom Informaika megbízhatóságát és jó hírnevét a szakmai elhivatottságunk, rugalmasságunk, a szolgáltatásunk magas minőségi színvonala teremtette meg. Munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja meglévő és új ügyfeleinknek a gyors, pontos, megbízható kiszolgálását. Előnyös karbantartási szerződéseinkkel Megrendelőinknek hosszú távra biztosítjuk rendszereik üzembiztonságát. Alapos szakmai ismereteink alapján, segítünk Önöknek, hogy az jelenleg használt infokommunikációs rendszereiket a leggazdaságosabban tudják üzemeltetni. Szolgáltatásaikhoz ingyenes helyszíni felmérés, szaktanácsadás tartozik.

CobaCom Computer Based Communication

CobaCom Számítógép alapú Kommunikáció


office@cobacom.hu; Tel.: +36-30 990 2825; +36-30 996 2450webdesign: b-gs.hu
Legfrissebb akcióink
Panasonic HTS32NE IP alapú telefonrendszer akciós csomag
Panasonic TD612 ISDN telefonközpont
Panasonic KX-TD180 fővonali bővítőkártya